Nieuws

11-01-2018 12:11

Bedrijvenkring Ondernemend Veenendaal gelanceerd

Tweehonderd leden en genodigden kwamen 8 januari naar de Nieuwjaarsbijeenkomst van Bedrijvenkring Ondernemend Veenendaal (BOV). Het was een historisch moment, zo gaf voorzitter Wim Werkman aan. Door het samengaan van de Coöperatieve Verenigingen van de vijf Veenendaalse bedrijventerreinen en de Bedrijvenkring Veenendaal is een collectief met ruim 720 aangesloten bedrijven ontstaan: de Bedrijvenkring Ondernemend Veenendaal (BOV).

“Decentraal blijven we op de bedrijventerreinen doen wat van belang is voor de bedrijven daar: zorgen voor een veilig, schoon, kwalitatief hoogstaand en goed bereikbaar bedrijventerrein. Centraal gaat het om belangenbehartiging richting bijvoorbeeld lokale en regionale overheden en positionering in de FoodValley,” aldus Werkman. Hij benoemde een aantal uitdagingen voor 2018, waaronder het verkiezingsdebat in de aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen, meer aandacht van de Provincie Utrecht voor het Utrechtse deel van de FoodValley (Veenendaal, Rhenen en Renswoude), het omschakelen naar circulair ondernemen, verbetering van de relatie arbeidsmarkt/onderwijs en het blijven stimuleren van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen.

Vervolgens onthulde Werkman samen met de voorzitter van het Platform Bedrijventerreinen René van Holsteijn het nieuwe logo en de nieuwe website www.boveenendaal.nl. En werd het glas geheven op een gezond en succesvol 2018, onder andere samen met burgemeester Piet Zoon.