Nieuws

10-01-2018 09:41

Ondernemers door de wasstraatEntre Femmes is een netwerk voor professionele, ambitieuze, vrouwelijke ondernemers in de regio Utrecht. De ondernemersclub vierde afgelopen jaar haar 20-jarig jubileum.

Donderdagavond 18 januari trapt Entre Femmes het jaar af met een toost en met het bundelen van krachten. ‘We heffen het glas op een jaar vol kracht. Dát is namelijk ons jaarthema. En als je krachten bundelt, kom je vaak verder dan in je eentje’, aldus voorzitter Machteld Kooij.

Imagocoach Sascha Bertus en zichtbaarheids-specialist Mirjam Hubregtse vormen een treffend voorbeeld. Beide ondernemers bundelden vijf jaar geleden hun krachten in het bedrijf Room to grow. Samen ontwikkelden zij de Sollicitatie Wasstraat. Hier worden werkzoekenden in één dag vanuit verschillende invalshoeken onder handen genomen door onder meer een fotograaf, visagist, LinkedIn- en pitchexpert. Met dit product wonnen Bertus en Hubregtse de Innovation Award 2017. Op 18 januari halen zij de aanwezigen door een wasstraat voor ondernemers. Resultaat: onopvallendheid doorbreken en ondernemerskwaliteiten duidelijker profileren.

De bijeenkomst vindt plaats in The Colour Kitchen in Zuilen en start om 19.30 uur. Toegang is voor Entre Femmes-leden gratis, introducees zijn welkom tegen betaling van 15 euro. Tijdens en na afloop is volop gelegenheid om te netwerken. Vooraf aanmelden kan via www.entrefemmes.nl.