Artikel

14-07-2015 16:16

Restaurant Zuiver in Top 10 mooiste bars van Nederland

Restaurant Zuiver heeft een plek veroverd in de top 10 mooiste bars van Nederland. De afgelopen maanden heeft de jury de bars in Nederland beoordeeld met als doel de 10 mooiste bars van Nederland te selecteren. De mooiste bar van Nederland verkiezing is een initiatief van Entree Magazine, een gerenommeerd horeca magazine.

Restaurant Zuiver is hartstikke trots! De bar in het restaurant behoort nu tot de tien mooiste bars van Nederland! “Onze bar staat in een prachtig rijtje bars van horecazaken zoals o.a. Harbour Club en Ron’s Gastrobar en dat is natuurlijk al een prestatie op zich. De bar is uniek en is in 2009 met veel inspiratie door Hans Kuijten ontworpen. Het robuuste van de bar en het staal staan in contrast met de fragile vorm van de oude boerderij uit 2009, dat volledig gerenoveerd is” aldus Rogier Zanen, assistent bedrijfsleider van Restaurant Zuiver toe.

Welke plek Restaurant Zuiver in de top 10 heeft bemachtigd is nog niet bekend. De komende periode kan het publiek via de website van Entree Magazine stemmen op de mooiste bar van Nederland. Daarnaast gaan zes juryleden de komende maanden op pad om de bars te bezoeken. De top 3 wordt dinsdag 25 augustus bekendgemaakt, waarna de stemrondes doorgaan tot en met maandag 14 september.

De mooiste bar van Nederland verkiezing is een initiatief van Entree Magazine. Op 22 september wordt in Rotterdam tijdens de vakbeurs Gastvrij Rotterdam en op entreemagazine.nl de complete top 3 bekend gemaakt.

STEMMEN
Bent u ook van mening dat onze bar het mooiste van Nederland is? Stem dan nu op de bar van Restaurant Zuiver via de website van Entree Magazine!Informatie over de auteur

Brothers Horeca Groep (BHG) | Marketing Manager | email
Uw naam
Uw email
Uw bericht
 
Restaurant Zuiver
Krommewetering 51
3543 AM
Utrecht
nederland