Autotestdagen Utrecht Business

 
               
Jaarlijks organiseert Utrecht Business drie autotestdagen. Deze evenementen hebben een beproefde formule: regionale dealers van verschillende merken stellen actuele modellen ter beschikking, regionale ondernemers testen deze auto’s en leggen hun bevindingen vast. Een uitgebreid verslag van de testdag wordt opgenomen in het magazine.  Zodra de merken en modellen bekend zijn, wordt dit als nieuwsitem op de website gepubliceerd. Houd dus vooral onze website in de gaten!

Opzet
Vanaf 12.00 uur staat een lichte lunch klaar bij de startlocatie. Vervolgens vertrekken de rijders voor de testritten. We stoppen onderweg bij een aantal locaties - een horecagelegenheid of een bedrijf - waar de testrijders hun oordeel noteren en van auto wordt gewisseld. De dag wordt afgesloten met een borrel. Deelname aan de testdagen is kosteloos. Maar vol is vol, dus reageer snel.
 
Thema's
De autotestdagen van Utrecht Business kennen drie verschillende thema’s:
         

 
Zakenauto Testdag: dinsdag 11 april 2017

Bij de Zakenauto Testdag staan de luxe leasewagens voor de zakenman en -vrouw centraal. Zitcomfort en extra opties maken het rijden veiliger en comfortabeler. Deelname aan de testdagen is kosteloos. Maar vol is vol, dus reageer snel.

Aanmelden voor deze testdag kan hier.
 

 
Fun2drive Testdag: dinsdag 20 juni 2017 

Autorijden draait om vervoer, veiligheid en snelheid. Maar ook de funfactor, het rijgedrag en –plezier, speelt vaak een belangrijke rol bij het kiezen van een auto. Omdat smaken enorm verschillen, stellen wij tijdens de Fun2drive Testdag op dinsdag 20 juni een zeer brede range aan testauto’s ter beschikking. Denk aan cabrio’s en SUV’s maar ook elektrische modellen (die fun zijn voor de portemonnee) en zelfs een oldtimer. Zodra de deelnemende merken en modellen bekend zijn, wordt dit als nieuwsitem op de website gepubliceerd. 

Aanmelden voor deze testdag kan hier.
‚Äč

 
Bedrijfswagen Testdag: dinsdag 3 oktober

De Bedrijfswagen Testdag is bedoeld voor de ondernemers die in busjes, bestelwagens en andere wagens van dit kaliber rondrijden. Zodra de merken en modellen bekend zijn, wordt dit als nieuwsitem op de website gepubliceerd. Deelname aan de testdagen is kosteloos. Maar vol is vol, dus reageer snel.Aanmelden voor deze testdag kan hier.

Deelname
De testdagen van Utrecht Business zijn uitermate geschikt om u te oriënteren op de aanschaf of lease van een nieuwe zakelijke auto. Ook is het evenement een prima manier om in een ongedwongen sfeer andere ondernemers te ontmoeten en te netwerken.
 
Deelname aan de testdagen is kosteloos. Wel willen wij graag weten of u binnen een jaar na de testdag van plan bent een andere auto aan te schaffen. Ook horen we graag of u een voorkeur heeft voor een bepaald model of merk.
 
Deze testdag wordt u aangeboden door Utrecht Business. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op